Kvalitet og miljø

Metos er en førende leverandør af catering udstyr og service. Metos tager sig af hele processen fra design til levering og vedligeholdelse.

Kvalitet

SGS Fimko Oy har givet Metos ISO 9001 kvalitetscertifikat og ISO 14001 miljøattest. Certifikater er gyldig for udvikling, produktion og markedsføring af kundeorienterede komplette løsninger, produkter og tjenester til at hjælpe professionelle køkkener med produktion af mad og drikkevarer.

Kundens dedikation

– Vi udvikler vores produkter i samarbejde med vores kunder
– Vi studerer vores kunders krav og behov grundigt for at sikre de rigtige grundlæggende oplysninger
– Vi samler aktivt feedback fra kunder og bruger dem i vores aktiviteter

Viden

– Vi uddanner aktivt vores personale til at forbedre deres forståelse af slutbrugerdrift og forretnings- / driftsmiljø samt professionelle køkkenprocesser og produktteknologier
– Vi udvikler aktivt nye løsninger, der forbedrer vores kunders konkurrenceevne
– Vi udvikler aktivt vores egne processer for at kunne tilbyde vores løsninger mere omkostningseffektivt og rentabelt.

Kontinuitet

– Vi tilbyder vores kunder effektive og pålidelige koncepter i køkkenets hele livscyklus
– Vi tilbyder vores kunder løsninger, som er brutto-økonomisk fordelagtige i hele deres livscyklus
– Vi skaber og opretholder mangeårige kundeforhold og forbedrer kontinuerligt Metos-image som den foretrukne partner.

Miljø

Vi er forpligtet til miljøfølsom tænkning. Ved planlægning, produktion og levering af professionelle køkkener udvikler vi løbende nye, mere miljøvenlige løsninger. For at opnå forbedringer arbejder vi tæt sammen med kunder, leverandører og servicevirksomheder. Vi har aktivt skabt et miljøprogram for Metos, der især fokuserer på følgende punkter:

I træning underviser vi vores kunder nye madlavningsmetoder baseret på en mere effektiv varmeoverførselsteknologi med nuværende udstyr til madlavning. Målet er at reducere energi- og vandforbruget i professionelle køkkener udover at forbedre effektiviteten af ​​madlavning. Forbrugstallene og deres miljøpåvirkning kan reduceres til under halvdelen af ​​de tidligere tal, når opvaskemaskiner er udstyret med det ICS-driftskontrolsystem, vi har udviklet. Selv luftkvaliteten i køkkenet forbedres, når overskydende energi ikke belaster ventilationssystemet. Miljøpåvirkningen af ​​opvaskemaskinerne i hele deres livscyklus gennemgås i vores livscyklusanalyse. På denne måde kan kunden på købstidspunktet gennemgå miljøfaktorerne og de reelle omkostninger ved udstyrets drift.

Vi forsøger at minimere mængden af ​​affald produceret i produktionen og leveringen af ​​produkterne ved sortering og genbrug. Alt resterende affald, for det meste af rustfrit stål, genanvendes. Miljøpåvirkningen af ​​kasserede produkter reduceres, når de rigtige materialer bruges i konstruktionerne. For eksempel er vores opvaskemaskiner fremstillet af 90% genanvendelige materialer.