Metos fremstiller og markedsfører køkkenudstyr og rustfrit stål. Metos er markedsledende i de nordiske og baltiske lande samt Benelux-landene og tilhører Ali Group, Europas førende producent af køkkenapparater. Metos har omkring 750 ansatte i ni forskellige lande i Europa.

 

Installation og design

Vores installationsservice monterer komplette køkkener og separate apparater i henhold til aftale

Montasje og prosjektering

Designtjenester – Komplette løsninger

METOS designtjeneste planlægger alle typer nøglefærdige køkkenløsninger til det professionelle køkken. Vi leverer alle tilknyttede apparater og hjælper med at udvikle arbejdsprocesserne for vores kunder. Vi har kendskab til den seneste tekniske udvikling og de nyeste produktionsmetoder.

– Du sparer tid og penge
– Du har den samme partner lige fra den planlagte fase til færdige og bestilte køkkener.

Montering

Vi kan installere komplette køkkener eller individuelle apparater om nødvendigt. Vi har installatører, der er specialiserede i montering og idriftsættelse af METOS apparater, og leverer

– Bekymringsfri samling
– Sikker og korrekt samling

Installation Tegninger

Installationstegninger er inkluderet som en del af METOS nøglefærdige leverancer. Tegningen viser alle valgte apparater med instruktioner til vand, dræning og elektriske forbindelser. Tegningerne er dimensioneret med hensyn til både egne installatører og eksterne entreprenører. Anden dokumentation inkluderet i leveringen:

– Installationsmanualer
– Brug og vedligeholdelsesvejledninger

Installation
Kitchen Intelligence

Kontakt os:

Salg & Service
+4588330033

Projektering

Kontakt prosjektlederen eller salgsrepresentanten for montasje- og designtjenester