Metos fremstiller og markedsfører køkkenudstyr og rustfrit stål. Metos er markedsledende i de nordiske og baltiske lande samt Benelux-landene og tilhører Ali Group, Europas førende producent af køkkenapparater. Metos har omkring 750 ansatte i ni forskellige lande i Europa.

 

Om Metos

Metos ApS fremstiller og markedsfører køkkenudstyr og tilbyder service for professionelle køkken

Metos Kitchen Intelligence er mere end et intelligent køkken

Metos ApS håndterer hele processen fra design til levering og vedligeholdelse. I Danmark har vi følgende partnere, der kan hjælpe dig med daglige forespørgsler og service:
Sjælland: Klemco Aps
Fyn : E.J. Service
Jylland : JK Bjerre

Metos ApS er en del af Metos-koncernen med hovedkontor i Finland og salgs- / servicevirksomheder Finland, Sverige, Norge, Danmark, Letland, Litauen, Estland, Rusland, Holland og Belgien. Metos-gruppen omsætter for ca. 1900 millioner kroner og ejes af den italienske gruppe Ali Group med hovedkvarter i Milano. AliGroup er førende inden for salg og produktion af køkkenmaskiner i Europa og verden.

I dag er Ali Group en familieejet gruppe af virksomheder, en af ​​de største virksomheder i branchen og beskæftiger over 10.000 mennesker i 29 lande. Virksomheden har produktionsenheder i Australien, Belgien, Canada, Estland, Finland, Frankrig, Italien, New Zealand, Spanien, Sverige, Holland og USA. Ali Group har sine egne salgs- og serviceenheder i Europa, Nordamerika, Rusland, Japan, Kina, Mellemøsten, Australien og New Zealand. Hvis du gerne vil vide mere om Ali-gruppen, kan du besøge virksomhedens websted på engelsk på dette link.