Metos fremstiller og markedsfører køkkenudstyr og rustfrit stål. Metos er markedsledende i de nordiske og baltiske lande samt Benelux-landene og tilhører Ali Group, Europas førende producent af køkkenapparater. Metos har omkring 750 ansatte i ni forskellige lande i Europa.

 

Visualisering

Planlæg køkkener med vores specialister, og få en 2D- og 3D-planløsning og gå en tur rundt i dit fremtidige køkken.

Visualisering – Se alle muligheter

Et funktionelt catering køkken starter med grundig planlægning. Vi i Metos kan udføre en behovsanalyse og kortlægge alle de aspekter, der er essentielle for operationen.

Ved hjælp af vores DAK tegningssystem udarbejder vi den løsning, der er optimal i forhold til rammebetingelserne – hvad enten det er store centrale køkkener, mindre køkken, spisesteder.

Metos har de nødvendige produkter og systemer. Vi sikrer korrekt installation og træning af personalet. Vi tager ansvar for vores leverancer. Kontakt os for en uforpligtende samtale.

AutoCad/Revit brukere

Vi kan tilbyde arkitekter og konsulenter deres egen AutoCad/Revit service via internettet. Alle vores AutoCad/Revit symboler kan downloades. Gå til metos.dk/symboler/ på vores hjemmeside. Udfyld og send os brugerformularen, så sender vi dig en adgangskode pr. returner e-mail.

Kitchen Intelligence

Kontakt os:

Salg & Service
+4588330033